Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Premijere, više od 100 glumaca ali i potvrda o vakcinaciji na "Filmskim susretima"

rssBookmark and Share

Niš 18.08.2021. Z.S. Južna Srbija Info

56. Festival glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma, "Filmski susreti" počinje u subotu 21. i trajaće do nedelje 27. avgusta, tradicionalno na Letnjoj pozornici u niškoj Tvrđavi, a prateći program u bioskopu "Sinepleks", rečeno je danas na konfernciji za novinare u Niškom kulturnom centru.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Manifestacija na otvorenom uz primenu bezbednosnih mera..

Ovogodišnji festivaalski centar ua učesnike, novinare i oraganizatore,  biće na otvorenom prostoru u Tvrđavi kod Letnje pozornice, ne kao do sada u Oficirskom domu ili hotelu "Ambasador".

Brzi test 750 dinara

"Za posetu festivalu, ulaz na pozornicu biće potrebna potvrda o vakcinaciji, može i potvrda o preležanoj koroni, ili negativni antigenski – brzi test na koronavirus“, odluka je zvaničnog Gradskog kriznog štaba Grada Niša, kaže  direktor NKC-a Srđan Savić.

Oni koji ne poseduju gore navdene potvrde, moraće da urade brzi antigen test i plate 750 dinara u punktu na niškoj Tvrđavi.

Savić "žali" zbog troškova koji će dodatno opteretiti novčanike građana, ali i dodaje, "da su organizatori ranije znali za ove uslove, možda bu budžet bio prilagođen a testiranje građana subvencionisano". 

Takođe, svi građani koji poseduju ulaznice za "Filmske", moći će da urade brzi test u laboratoriji "Akva lab" u gradu, po ceni od 750 dinara, što je manje od uobičajene.

Da podsetimo..

Danas je počela prodaja ulaznica za 56. Festival glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma, "Filmski susreti".

Karte se mogu kupiti na sledećim prodajnim mestima:

Turistička organizacija Niša, Obrenovićeva ulica

- Ustanova Niški kulturni centar (Stanoja Bunuševca bb)

- Knjižara NKC-a „Branko Miljković“ (Bulevar dr Zorana Đinđića 37)

- Oficirski dom, na ulazu

Cena kompleta karata je 2000 dinara. 


#   Niš   Srđan Savić   Filmski susreti   letnja pozornica   Niški kulturni centar   Niška tvrđava   Branko Miljković   Koronavirus   kovid vakcina   Filmski susreti 2021
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima