Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Које ће улице бити затворене током дочека Нове године у Нишу

rssBookmark and Share

Трг краља Милана 30.12.2017. Јужна Србија Инфо

Нишки културни центар организује дочек Нове године, на Тргу краља Милана, где ће наступити музичке групе „Ван Гог“ и „Дејан Петровић биг бенд“.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

У складу са тим, обавештавамо суграђане да ће улице Вожда Карађорђа и Генерала Милојка Лешјанина, од раскрснице „Суд“ до раскрснице „Уред“, бити затворене 31. децембра у 20 сати, док ће се тонске пробе актера концертних дешавања одржавати од 19 до 21 сата. Напомињемо да ће бина за наступе бити монтирана дан раније, у суботу 30. децембра током преподнева и да ће бити смештена одмах поред споменика на централном градском тргу, леђима окренута ка Тврђави. Новогодишња концертна дешавања почињу 31. децембра у 22 сата, када ће наступити „Дејан Петровић биг бенд“, а у 23.30 следи наступ рок групе „Ван Гог“, уз коју ће посетиоци, уз заједничко одбројавање и уз пратњу ватромета, у поноћ дочекати Нову 2018.годину. 

Концерт групе „Ван Гог“ трајаће до 1.30 после поноћи.

По завршетку концерта уследиће неопходне комуналне активности јавних предузећа задужених за рашчишћавање простора на којем се одвијао дочек. Улица ће бити отворена најкасније 1. јануара у 6 сати ујутру.

Нишки културни центар позива суграђане да новогодишњем дочеку приступе на достојанствен начин, да избегавају коришћење петарди и осталих пиротехничких средстава, која могу да повреде људе или изазову инциденте, као и да алкохолна пића користе умерено, како би била спречена могућност било каквог евентуалног немилог догађаја. Такође, позивамо суграђане да прате сва евентуална додатна упутства организатора дочека, полиције, ватрогасне службе, хитне помоћи, као и комуналних предузећа која ће бринути о комуналном реду пре, у току и после концерта.

Нишки културни центар предузео је, у координацији са органима реда и јавним комуналним предузећима, све неопходне мере како би се суграђани осећали потпуно безбедно током дочека, а сам дочек протекао у складу са очекивањима, како и доликује једној оваквој великој јавној манифестацији. 

Коментара: 0


#   Нова година   саобраћај   Ван Гог група   ПУ Ниш   Нишки културни центар   дочек   Трг краља Милана   Управа за саобраћај   алкохолна пића   Петровић Биг бенд   Дејан Петровић
@musicvangogh @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима