Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Koje će ulice biti zatvorene tokom dočeka Nove godine u Nišu

rssBookmark and Share

Trg kralja Milana 30.12.2017. Južna Srbija Info

Niški kulturni centar organizuje doček Nove godine, na Trgu kralja Milana, gde će nastupiti muzičke grupe „Van Gog“ i „Dejan Petrović big bend“.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

U skladu sa tim, obaveštavamo sugrađane da će ulice Vožda Karađorđa i Generala Milojka Lešjanina, od raskrsnice „Sud“ do raskrsnice „Ured“, biti zatvorene 31. decembra u 20 sati, dok će se tonske probe aktera koncertnih dešavanja održavati od 19 do 21 sata. Napominjemo da će bina za nastupe biti montirana dan ranije, u subotu 30. decembra tokom prepodneva i da će biti smeštena odmah pored spomenika na centralnom gradskom trgu, leđima okrenuta ka Tvrđavi. Novogodišnja koncertna dešavanja počinju 31. decembra u 22 sata, kada će nastupiti „Dejan Petrović big bend“, a u 23.30 sledi nastup rok grupe „Van Gog“, uz koju će posetioci, uz zajedničko odbrojavanje i uz pratnju vatrometa, u ponoć dočekati Novu 2018.godinu. 

Koncert grupe „Van Gog“ trajaće do 1.30 posle ponoći.

Po završetku koncerta uslediće neophodne komunalne aktivnosti javnih preduzeća zaduženih za raščišćavanje prostora na kojem se odvijao doček. Ulica će biti otvorena najkasnije 1. januara u 6 sati ujutru.

Niški kulturni centar poziva sugrađane da novogodišnjem dočeku pristupe na dostojanstven način, da izbegavaju korišćenje petardi i ostalih pirotehničkih sredstava, koja mogu da povrede ljude ili izazovu incidente, kao i da alkoholna pića koriste umereno, kako bi bila sprečena mogućnost bilo kakvog eventualnog nemilog događaja. Takođe, pozivamo sugrađane da prate sva eventualna dodatna uputstva organizatora dočeka, policije, vatrogasne službe, hitne pomoći, kao i komunalnih preduzeća koja će brinuti o komunalnom redu pre, u toku i posle koncerta.

Niški kulturni centar preduzeo je, u koordinaciji sa organima reda i javnim komunalnim preduzećima, sve neophodne mere kako bi se sugrađani osećali potpuno bezbedno tokom dočeka, a sam doček protekao u skladu sa očekivanjima, kako i dolikuje jednoj ovakvoj velikoj javnoj manifestaciji. 

Komentara: 0


#   Nova godina   saobraćaj   Van Gog grupa   PU Niš   Niški kulturni centar   doček   Trg kralja Milana   Uprava za saobraćaj   alkoholna pića   Petrović Big bend   Dejan Petrović
@musicvangogh @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima