Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Конкурс: Фестивал дечјег стваралаштва на Медијани

rssBookmark and Share

Ниш 25.10.2021. Јужна Србија Инфо

МЕДИЈАНА фестивал дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу ће, већ традиционално, окупити талентовану децу и доказане ствараоце за децу, на 13. Медијана фестивалу дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу, који ће се одржати у пролеће 2022. године у организацији Градске општине Медијана у Нишу која расписује литерарни и ликовни К О Н К У Р С за ученике основних и средњих школа.

Конкурс: Фестивал дечјег стваралаштва на Медијани

Теме овогодишњег конкурса одабране су из дела књижевника Бранка Стевановића. 

Тема литерарног конкурса је:

„КАД СЕ ПАМЕТ СА ГОВОРОМ ДРУЖИ“.

Тема ликовног конкурса је:

„НАГЛАВАЧКЕ“.

Број радова које један учесник може послати није ограничен. 

Литерарни радови треба да буду откуцани или читко написани. Ликовни радови могу бити у свим техникама. Сви радови треба да буду потписани пуним именом и презименом аутора, са адресом, мејл адресом и бројем телефона аутора, годином рођења, називом школе и места, назнаком разреда и именом наставника, односно ментора.

Радови који пристигну на конкурс биће подељени у три категорије:

1) 1. до 4. разред основне школе,

2) 5. до 8. разред основне школе,

3) средња школа.

Радови се не враћају.

Своје радове ученици могу слати на адресу: Градска општина МЕДИЈАНА, Париске комуне бб, 18000 Ниш, са назнаком «за конкурс Медијана фестивала дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу».

Конкурс је отворен до 31.01.2022. године.

Жири ће прегледати радове и одабрати најуспешније. 

Градска општина Медијана Ниш и овог пута је обезбедила вредне награде за оне који, према одлуци жирија, буду најуспешнији. Награде ће бити додељене у оквиру програма 13. Медијана фестивала дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу, који ће бити објављен на сајту ГО Медијана Ниш. 

Највећа награда јесте добродошлица свима добромислећима и лепоговорећима на празник фестивала којим ћемо на најлепши начин – дечјом радошћу најавити долазак пролећа.


#   Ниш   Медијана градска општина   конкурс   Фестивал дечјег стваралаштва
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима