Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Конкурс за најбоље медијске прилоге у 2021. години – “Другачије од других”

rssBookmark and Share

Ниш 06.08.2021. Јужна Србија Инфо

Стална конференција градова и општина – Савез градова и општина Србије (СКГО), у оквиру програма „Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ – Друга фаза” који финансира Влада Шведске, и ове године расписала је конкурс за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи “Другачије од других”.

Конкурс за најбоље медијске прилоге у 2021. години – “Другачије од других”

Конкурс је намењен новинарима локалних, регионалних и националних медија и у конкуренцију ће бити узети прилози објављени у периоду од 1. јануара до 15. октобра 2021. године.

Теме конкурса су: ЕУ интеграције, заштита животне средине, унапређење пословне климе, превенција и управљање ванредним ситуацијама, као и родна равноправност и људска права на локалном нивоу. Расписивањем овог конкурса СКГО жели да истакне важност и улогу локалних власти у овим областима, а у циљу побољшања квалитета услуга које пружају грађанима. Напомињемо да ће наш стручни жири одабрати пет најбољих од свих пристиглих радова на дате теме.

У оквиру конкурса “Другачије од других” биће додељено укупно седам награда, а аутори најбољих прилога биће награђени лаптоп рачунарима.

Оцену о најбољим медијским прилозима донеће независни жири, који чине искусни уредници водећих редакција: Оливера Петровић Стојанчић (РТС), Лана Гедошевић (Блиц), Зоран Секулић (Фонет), Владан Самарџић (Вечерње новости) и Срђан Бошковић (Радио Београд 1).

Прилоге треба послати Служби за информисање СКГО електронским путем на milos.obradovic@skgo.org и informisanje1@skgo.org, или поштом на адресу СТАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА ГРАДОВА И ОПШТИНА – Служба за информисање, Македонска 22/VIII, 11000 Београд, са назнаком – МЕДИЈСКИ КОНКУРС „ДРУГАЧИЈЕ ОД ДРУГИХ“.

Текст медијског конкурса 2021


#   Ниш   Блиц   РТС   новинари   медији   конкурс   Вечерње новости   Шведска   Политика лист   локални медији   Стална конференција скупштина и градова   медијски конкурси
@Blic_online @rts_vesti @PolitikaJavlja @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима