Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Konkurs za najbolje medijske priloge u 2021. godini – “Drugačije od drugih”

rssBookmark and Share

Niš 06.08.2021. Južna Srbija Info

Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije (SKGO), u okviru programa „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza” koji finansira Vlada Švedske, i ove godine raspisala je konkurs za najbolje medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi “Drugačije od drugih”.

Konkurs za najbolje medijske priloge u 2021. godini – “Drugačije od drugih”

Konkurs je namenjen novinarima lokalnih, regionalnih i nacionalnih medija i u konkurenciju će biti uzeti prilozi objavljeni u periodu od 1. januara do 15. oktobra 2021. godine.

Teme konkursa su: EU integracije, zaštita životne sredine, unapređenje poslovne klime, prevencija i upravljanje vanrednim situacijama, kao i rodna ravnopravnost i ljudska prava na lokalnom nivou. Raspisivanjem ovog konkursa SKGO želi da istakne važnost i ulogu lokalnih vlasti u ovim oblastima, a u cilju poboljšanja kvaliteta usluga koje pružaju građanima. Napominjemo da će naš stručni žiri odabrati pet najboljih od svih pristiglih radova na date teme.

U okviru konkursa “Drugačije od drugih” biće dodeljeno ukupno sedam nagrada, a autori najboljih priloga biće nagrađeni laptop računarima.

Ocenu o najboljim medijskim prilozima doneće nezavisni žiri, koji čine iskusni urednici vodećih redakcija: Olivera Petrović Stojančić (RTS), Lana Gedošević (Blic), Zoran Sekulić (Fonet), Vladan Samardžić (Večernje novosti) i Srđan Bošković (Radio Beograd 1).

Priloge treba poslati Službi za informisanje SKGO elektronskim putem na milos.obradovic@skgo.org i informisanje1@skgo.org, ili poštom na adresu STALNA KONFERENCIJA GRADOVA I OPŠTINA – Služba za informisanje, Makedonska 22/VIII, 11000 Beograd, sa naznakom – MEDIJSKI KONKURS „DRUGAČIJE OD DRUGIH“.

Tekst medijskog konkursa 2021

Komentara: 0


#   Niš   Blic   RTS   novinari   mediji   konkurs   Večernje novosti   Švedska   Politika list   lokalni mediji   Stalna konferencija skupština i gradova   medijski konkursi
@Blic_online @rts_vesti @PolitikaJavlja @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima