Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Најављена блокада саобраћаја у Кованлучкој улици

rssBookmark and Share

Ниш 30.08.2023. Јужна Србија Инфо

Житељима Кованлучке улице је угрожена безбедност, због чега ће мештани блокирати саобраћај у недељу 3 септембра од 9 до 10 сати, пише у саопштењу медијама са потписом "Угрожени пешаци Кованлучке".

Најављена блокада саобраћаја у Кованлучкој улици

Саопштење преносимо у целости

"Истекао је рок од 30 дана у коме смо очекивали да ће надлежне институције у граду на основу потписаног захтева, петиције великог броја мештана, који смо уредно уручили градским институцијама, наставити изградњу тротоара у Кованлучкој улици- рекао је Славољуб Стаменковић, становник Кованлучке улице у Нишу.

"До дана данашњег, по том питању се ништа не ради, безбедност пешака на одређеним локацијама како при врху, тако и у средишњем делу и на почетку улице, веома је угрожена !

Поштовани комшије, поштовани пријатељи, због тога што је житељима Кованлучке улице угрожена безбедност, принуђени смо да искажемо незадовољство и прихватимо иницијативу великог броја градјана тиме што ћемо 3. септембра 2023. године, у времену од 9 до 10 сати, блокирати саобраћај и надлежнима још једном указати на наш велики проблем.

"Покажимо солидарност и окупимо се у што већем броју, на самом почетку Кованлучке улице, у близини раскрснице код "Сигурне Куће" и "Дома за васпитање омладине- поручио је Стаменковић.

Коментара: 0


#   Ниш   саобраћај   блокада пута   Кованлучка улица
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима