Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Радно време током празника

rssBookmark and Share

Ниш 31.12.2015. Белами портал, Јужна Србија Инфо

Из Јавно-комуналног предузећа „Паркинг сервис“ обавештавају грађане Ниша и све кориснике услуга паркирања да за време новогодишњих и божићних празника..

opusteno.rs
opusteno.rs

Тачније у петак, 1. јануара, суботу, 2. јануара и четвртак, 7. јануара 2016. године неће вршити наплату и контролу паркирања на општим паркиралиштима. У овом периоду неће радити ни Кориснички сервис на адреси Орловића Павла 24.

Због новогодишњих празника 1, 2. и 7. јануара на свим линијама јавног превоза у граду примењиваће се недељни ред вожње. Током зимског распуста од 4. до 8. јануара примењиваће се редуковани (летњи) ред вожње на свим линијама градског превоза, кажу у Дирекцији за јавни превоз града Ниша.

Централни објекат Дома здравља, Служба за здравствену заштиту одраслих и Служба за здравствену заштиту деце и школске деце 1. 2. и 7. јануара радиће од 7 до 20 сати. У исто време, од 7 до 20 сати, дежураће лекари у Инфузионом пункту у Здравственој станици “Чаир”. Служба кућног лечења, медицинске неге и палијативног збрињавања, пункт у Рајићевој улици радиће од 7.30 до 14.30 сати. Медицинске сестре ће на терену бити од 7 до 20 сати. Сестре Поливалентне патронажне службе ће на терену бити од 7 до 14 сати, док ће телефонско саветовалиште радити од 7 до 20 сати.

Из Апотека Ниш обавештавају да њихови радници, у складу са законом, празнују 1, 2. и 7. јануар. У складу са тим, 1. јануара раде следеће апотеке: „Ћеле кула“ ради 24 сата, „Чегар“ прати рад Дома здравља, „Арника“ у Алексинцу и „Др Миленко Хаџић“ у Сврљигу од 8 до 15 сати. 2. јануара „Ћеле кула“ дежура 24 сата, „Чегар“ прати рад Дома здравља, „Арника“ у Алексинцу, „Дољевац“ у Дољевцу и „Др Миленко Хаџић“ у Сврљигу од 8 до 15 сати, „Хигија“ у Нишу ради од 10 до 17 сати, а „Мерошина“ у Мерошини од 7 до 14 сати. За Божић, 7. јанура, апотека „Ћеле кула“ дежураће 24 сата, „Чегар“ прати рад Дома здравља, „Арника“ у Алексинцу и „Др Миленко Хаџић“ у Сврљигу раде од 8 до 15 сати, а апотека „Хигија“ у Нишу ради од 10 до 17 сати. 31. децембра и 6. јануара 2016. године организационе јединице које раде у саставу амбуланти прате радно време амбланте, а остале апотеке раде до 17 сати.

Из Јавног предузећа “Поште Србије” обавштавају кориснике да ће у периоду од 1. до 10. јануара 2016. године радити по измењеном режиму. 31. децембра, поште са поподневним радним временом радиће скраћено до 17 сати. У петак, 1. јануара, неће радити ни једна пошта, а у суботу, 2. јануара, радиће Главна пошта у Вождовој улици од 8 до 15 сати. Поште са поподневним радним временом радиће скраћено до 17 стаи у среду, 6. јануара, а у четвртак, 7. јануара, неће радити ни једна пошта. У периоду од 1. до 10. јануара неће радити неке поште и издвојени шалтери, и то Пошта 18115 Ниш на Електронском факултету, издвојени шалтер поште 18108 Ниш на Природно математичком факултету и издвојени шалтер поште 18105 Ниш на Економском факултету.

Коментара: 0


#   Ниш   јавна предузећа   Дом здравља   Нова година   празници   пијаца   банке   медицинске сестре   пошта   Ћеле кула   24 сата   Апотека Ниш   маркет   радно време   ред вожње
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима