Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: Radno vreme tokom praznika

rssBookmark and Share

Niš 31.12.2015. Belami portal, Južna Srbija Info

Iz Javno-komunalnog preduzeća „Parking servis“ obaveštavaju građane Niša i sve korisnike usluga parkiranja da za vreme novogodišnjih i božićnih praznika..

opusteno.rs
opusteno.rs

Tačnije u petak, 1. januara, subotu, 2. januara i četvrtak, 7. januara 2016. godine neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja na opštim parkiralištima. U ovom periodu neće raditi ni Korisnički servis na adresi Orlovića Pavla 24.

Zbog novogodišnjih praznika 1, 2. i 7. januara na svim linijama javnog prevoza u gradu primenjivaće se nedeljni red vožnje. Tokom zimskog raspusta od 4. do 8. januara primenjivaće se redukovani (letnji) red vožnje na svim linijama gradskog prevoza, kažu u Direkciji za javni prevoz grada Niša.

Centralni objekat Doma zdravlja, Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih i Služba za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece 1. 2. i 7. januara radiće od 7 do 20 sati. U isto vreme, od 7 do 20 sati, dežuraće lekari u Infuzionom punktu u Zdravstvenoj stanici “Čair”. Služba kućnog lečenja, medicinske nege i palijativnog zbrinjavanja, punkt u Rajićevoj ulici radiće od 7.30 do 14.30 sati. Medicinske sestre će na terenu biti od 7 do 20 sati. Sestre Polivalentne patronažne službe će na terenu biti od 7 do 14 sati, dok će telefonsko savetovalište raditi od 7 do 20 sati.

Iz Apoteka Niš obaveštavaju da njihovi radnici, u skladu sa zakonom, praznuju 1, 2. i 7. januar. U skladu sa tim, 1. januara rade sledeće apoteke: „Ćele kula“ radi 24 sata, „Čegar“ prati rad Doma zdravlja, „Arnika“ u Aleksincu i „Dr Milenko Hadžić“ u Svrljigu od 8 do 15 sati. 2. januara „Ćele kula“ dežura 24 sata, „Čegar“ prati rad Doma zdravlja, „Arnika“ u Aleksincu, „Doljevac“ u Doljevcu i „Dr Milenko Hadžić“ u Svrljigu od 8 do 15 sati, „Higija“ u Nišu radi od 10 do 17 sati, a „Merošina“ u Merošini od 7 do 14 sati. Za Božić, 7. janura, apoteka „Ćele kula“ dežuraće 24 sata, „Čegar“ prati rad Doma zdravlja, „Arnika“ u Aleksincu i „Dr Milenko Hadžić“ u Svrljigu rade od 8 do 15 sati, a apoteka „Higija“ u Nišu radi od 10 do 17 sati. 31. decembra i 6. januara 2016. godine organizacione jedinice koje rade u sastavu ambulanti prate radno vreme amblante, a ostale apoteke rade do 17 sati.

Iz Javnog preduzeća “Pošte Srbije” obavštavaju korisnike da će u periodu od 1. do 10. januara 2016. godine raditi po izmenjenom režimu. 31. decembra, pošte sa popodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno do 17 sati. U petak, 1. januara, neće raditi ni jedna pošta, a u subotu, 2. januara, radiće Glavna pošta u Voždovoj ulici od 8 do 15 sati. Pošte sa popodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno do 17 stai u sredu, 6. januara, a u četvrtak, 7. januara, neće raditi ni jedna pošta. U periodu od 1. do 10. januara neće raditi neke pošte i izdvojeni šalteri, i to Pošta 18115 Niš na Elektronskom fakultetu, izdvojeni šalter pošte 18108 Niš na Prirodno matematičkom fakultetu i izdvojeni šalter pošte 18105 Niš na Ekonomskom fakultetu.

Komentara: 0


#   Niš   javna preduzeća   Dom zdravlja   Nova godina   praznici   pijaca   banke   medicinske sestre   pošta   Ćele kula   24 sata   Apoteka Niš   market   radno vreme   red vožnje
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima