Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Од четвртка почињу топле пробе даљинског грејања. али не и почетак грејања

rssBookmark and Share

Ниш 06.10.2021. Јужна Србија Инфо

ЈКП „Градска топлана” Ниш ће почев од четвртка, 07.10.2021. године започети са топлим пробама топлотних извора и дистрибутивног система на територији целог града.

Фото: Јужна Србија Инфо архива
Фото: Јужна Србија Инфо архива

Саопштење преносимо у целости..

Топле пробе не подразумевају почетак грејне сезоне, већ само проверу рада топлотних извора, чиме се упоредно врши провера топловода, топлотних подстаница и унутрашњих инсталација објеката. Ове пробе имају за циљ да се на најквалитетнији могући начин изврши провера целокупног система и отклоне сви евентуални недостаци пред предстојећу грејну сезону.

Топле пробе ће почети у предвиђеном термину почев од 06.00h до постизања потпуне функционалности система на сваком од топлотних извора.

Грађани могу очекивати топле радијаторе наведеног дана почев од раних јутарњих часова. Уколико у преподневим часовима изостане испорука топлотне енергије са топлотног извора или примете цурења на инсталацијама, квар могу пријавити на телефоне 018 4239 188 и 0800 200 018.

Подсећамо да дежурне екипе ЈКП „Градска топлана” Ниш раде 24h дневно, 365 дана у години.

Све рекламације ће се решавати по приоритетима, где ће предност у интервенцијама имати објекти као целина, тако да апелујемо на стрпљење грађана уколико дође до евентуалних поремећајa у испоруци топлотне енергије на појединачним грејним телима.

Градска топлана неће вршити интервенције на унутрашњим грејним инсталацијама уколико стамбена заједница објекта није потписала уговор о одржавању са ЈКП „Градска топлана”. У том случају кварови се пријављују предузећу са којим је стамбена заједница потписала уговор о одржавању.


#   Ниш   Градска топлана ЈКП   даљинско грејање   топле пробе
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима