Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Од четвртка топле пробе даљинског грејања

rssBookmark and Share

Ниш 07.10.2020. Јужна Србија Инфо

ЈКП „Градска топлана” Ниш ће почев од четвртка, 8.10.2020. године започети са топлим пробама топлотних извора и дистрибутивног система на територији целог Града.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Топле пробе не подразумевају почетак грејне сезоне, већ само проверу рада топлотних извора, чиме се упоредно врши провера топловода, топлотних подстаница и унутрашњих инсталација објеката. Ове пробе имају за циљ да се на најквалитетнији могући начин изврши провера целокупног система и отклоне сви евентуални недостаци пред предстојећу грејну сезону.

Топле пробе ће почети у предвиђеном термину почев од 06.00 до постизања потпуне функционалности система на сваком од топлотних извора.

Грађани могу очекивати топле радијаторе наведеног дана почев од раних јутарњих часова. Уколико у преподневим часовима изостане испорука топлотне енергије са топлотног извора или примете цурења на инсталацијама, квар могу пријавити на телефоне 018 4239 188 и 0800 200 018.

Подсећамо да дежурне екипе ЈКП „Градска топлана” Ниш раде 24 сата дневно, 365 дана у години.

Све рекламације ће се решавати по приоритетима, где ће предност у интервенцијама имати објекти као целина, тако да апелујемо на стрпљење грађана уколико дође до евентуалних поремећајa у испоруци топлотне енергије на појединачним грејним телима.

Градска топлана неће вршити интервенције на унутрашњим грејним инсталацијама уколико стамбена заједница објекта није потписала уговор о одржавању са ЈКП „Градска топлана”. У том случају кварови се пријављују предузећу са којим је стамбена заједница потписала уговор о одржавању.

ЈКП „Градска топлана” Ниш свакодневно прати прогнозу времена за наредни период, тако да ће јавност бити благовремено обавештена уколико временски услови буду захтевали да грејна сезона почне и пре 15. октобра.

Коментара: 0


#   Ниш   Градска топлана ЈКП   даљинско грејање   топле пробе
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима