Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Od četvrtka tople probe daljinskog grejanja

rssBookmark and Share

Niš 07.10.2020. Južna Srbija Info

JKP „Gradska toplana” Niš će počev od četvrtka, 8.10.2020. godine započeti sa toplim probama toplotnih izvora i distributivnog sistema na teritoriji celog Grada.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Tople probe ne podrazumevaju početak grejne sezone, već samo proveru rada toplotnih izvora, čime se uporedno vrši provera toplovoda, toplotnih podstanica i unutrašnjih instalacija objekata. Ove probe imaju za cilj da se na najkvalitetniji mogući način izvrši provera celokupnog sistema i otklone svi eventualni nedostaci pred predstojeću grejnu sezonu.

Tople probe će početi u predviđenom terminu počev od 06.00 do postizanja potpune funkcionalnosti sistema na svakom od toplotnih izvora.

Građani mogu očekivati tople radijatore navedenog dana počev od ranih jutarnjih časova. Ukoliko u prepodnevim časovima izostane isporuka toplotne energije sa toplotnog izvora ili primete curenja na instalacijama, kvar mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018.

Podsećamo da dežurne ekipe JKP „Gradska toplana” Niš rade 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Sve reklamacije će se rešavati po prioritetima, gde će prednost u intervencijama imati objekti kao celina, tako da apelujemo na strpljenje građana ukoliko dođe do eventualnih poremećaja u isporuci toplotne energije na pojedinačnim grejnim telima.

Gradska toplana neće vršiti intervencije na unutrašnjim grejnim instalacijama ukoliko stambena zajednica objekta nije potpisala ugovor o održavanju sa JKP „Gradska toplana”. U tom slučaju kvarovi se prijavljuju preduzeću sa kojim je stambena zajednica potpisala ugovor o održavanju.

JKP „Gradska toplana” Niš svakodnevno prati prognozu vremena za naredni period, tako da će javnost biti blagovremeno obaveštena ukoliko vremenski uslovi budu zahtevali da grejna sezona počne i pre 15. oktobra.

Komentara: 0


#   Niš   Gradska toplana JKP   daljinsko grejanje   tople probe
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima