Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Општина Пантелеј обезбедила бесплатан превоз до излетишта Каменички вис - поласци сваки непарни сат

rssBookmark and Share

Ниш 01.05.2024. Јужна Србија Инфо - редакција

За све заинтересоване посетиоце Каменичког виса, на дан 1.маја, Градска општина Пантелеј је, као и свих протеклих година, обезбедила бесплатан превоз до овог популарног нишког излетишта.

Фото: архива
Фото: архива

Место поласка и релација:

полазак са стајалишта код Учитељског дома, са успутним станицама у Јагодин мали и ул.Косовке девојке, преко Виника и села Каменица до паркинга на излетишту Каменички вис, по следећем режиму :
-поласци са стајалишта код Учитељског дома према Каменичком вису, на сваки непарни сат,
почев од 07,00 до 19,00
-повратак са Каменичког виса, на сваки парни сат, почев од 08,00 до 20,00.

Поводом очекиваних масовнијих окупљања на овим излетиштима апелује се на одговоран однос излетника према природи и уређеним излетничким просторима. То се првенствено односи на строгу забрану паљења ватре у шуми, с обзиром да постоје предвиђена и уређена места за роштиљање и коришћење ватре у контролисаним условима, као и на обавезу посетилаца да за собом покупе излетнички отпад и одложе у постављене посуде и контејнере које ће ЈКП Медијана тих дана интензивније празнити.

У циљу очувања природе и постојећег излетничког мобилијара, који су учестало на мети вандала,у дане празника, ове просторе контролисаће комунална полиција.


#   Ниш   бесплатан превоз   Каменички вис   комунална полиција   ГО Пантелеј   Празник рада
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима