Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Овог викенда бесплатни прегледи у Прокупљу - преглед код уролога, хроничне и туморске болести...

rssBookmark and Share

Прокупље 14.08.2021. Јужна Србија Инфо

На иницијативу Министарства здравља у суботу и недељу 14. и 15. августа у просторијама Службе интерне медицине прокупачке болнице „Др Алекса Савић“ у периоду од 8 до 14 часова, вршиће се бесплатни превентивни прегледи грађана, саопштили су из те здравствене установе.

Овог викенда бесплатни прегледи у Прокупљу - преглед код уролога, хроничне и туморске болести...

Сви који то желе у суботу ће моћи да обаве лекарске прегледе код специјалисте ендокринолога – ултразвук штитне жлезде, преглед код уролога – хроничне и туморске болести простате, ултра звук абдомена и основне лабораторијске анализе.

Пацијенти који буду дошли у недељу такође ће моћи да обаве преглед код интернисте, гастроентеролога, затим код офталмолога, као и специјалистички преглед уролога – хроничне и туморске болести простате, ултра звук абдомена и основне лабораторијске анализе.

Из болнице поручују да сви који желе да ураде ултразвук абдомена треба да дођу на преглед припремљени, односно да не узимају храну после 18 сати претходног дана.

За ове прегледе није потребан упут, заказивање ни здравствена књижица.

Како су навели у прокупачкој болници у случају потребе ангажовани лекари ће преписати терапију и упутити болеснике на даље лечење.

Руководство болнице апелује да грађани који долазе на превентивне прегледе строго поштују препоручене мере Владе Србије у заштити и спречавању ширења инфекције вируса Ковид -19.

 


#   Прокупље   Др Алекса Савић болница   викенд   лекарски преглед
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима