Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Празнично кићење јелке у Нишу

rssBookmark and Share

14.12.2017. Јужна Србија Инфо

Град Ниш, у недељу 17.децембра, започиње релизацију новогодишњег програма који ће се дешавати на Тргу Краља Милана и који носи назив „Дечји новогодишњи град“. На простору од платоа испред пекаре Бранковић до тврђавског моста, од 17 часова, наши најмлађи суграђани из предшколске установе „Пчелица“ започеће ритуално кићење новогодишње јелке.

Празнично кићење јелке у Нишу

Дух и лепоту новогодишњег дечјег града дочараће звући уметника Симфонијског оркестра, као и оригинални перформанс Позоришта лутака. Ова улична новогодишња бајка завршиће се узбудљивом појавом Деда Мраза и његове пратиље, Нове Године, који ће, на симболичан начин, у кочијама, доћи из правца тврђавског моста, како би означили долазак нове 2018.године.

Овогодишњи дечји новогодишњи програм заједнички реализују бројне установе културе Града Ниша, као и културни посленици, а новогодишњи програм за децу биће организован и 23. децембра тачно у подне.

Коментара: 0


#   Нова година   деца   Симфонијски оркестар   Пчелица ПУ   Позориште лутака   кићење   Деда Мраз   установе културе   Новогодишњи програм   јелка
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима