Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Путници без задржавања на границама пред Васкрс

rssBookmark and Share

Градина 27.04.2019. Јужна Србија Инфо

Добра вест за све путнике који српску границу прелазе данас је да пред Васкрс у путничком промету нису забележена задржавања дужа од сат времена.

Градина 27. април. 2019.
Градина 27. април. 2019.

На Градини, Прешеву, Гостуну и Сремској Рачи, задржавања су неосетна, па за путнике трају максимално до 30 минута, а слична ситуација је и у теретном саобраћају.

За садa су на свим прелазима чекања за путнике готово неосетна, мада се у поподневним сатима број возила на излазу из земље повећао, посебно на прелазима који воде ка Хрватској, Мађарској и БиХ.

Док је стање у путничком промету задовољавајуће, призори са терминала показују да колоне камиона на прелазима ка Хрватској и Мађарској не јењавају.

На Батровцима су због успореног рада пограничних служби суседне Хрватске дуге колоне камиона и пуна међузона уобичајени призор, па се тако током данашњег дана на излазу из земље у теретном промету чека до 6 сати.

На оближњем Шиду се из истог разлога на излазној страни чека око 3 сата, о чему сведочи пуна међузона, док на улазној задржавања трају до сат времена.

Због успореног рада мађарских пограничних служби, теретни саобраћај је на прелазу Хоргош и даље отежан, а чекања на излазу из Србије трају до 6 сати. На оближњој Келебији камиони чекају око 5 сати на излазној страни, док гужви на улазу у Србију нема.

У односу на јучерашњи дан, када се на излазу из земље чекало 4 сата, ситуација у теретном саобраћају на прелазу Ватин је нормализована.

Коментара: 0


#   саобраћај   АМСС   Градина   Гранични прелаз
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима