Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Радно време током новогодишњих празника

rssBookmark and Share

Ниш 30.12.2017. Белами портал, Јужна Србија Инфо

За време новогодишњих и божићних празника јавне градске службе у Нишу радиће по измењеном режиму. Градска Топлана ће за дочек нове године грејати целу ноћ, а 1. јануара до поноћи, док ће сервис овог предузећа бити доступан грађанима као и уобичајено.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

На свим линијама јавног превоза у Нишу, 1. и 2. јануара примењиваће се недељни ред вожње.Продаја месечних и полумесечних карата ових дана вршиће се на продајном месту у пословном центру’’Амбасадор’’ у периоду од 8-16 сати, а прве купце очекују пригодни поклони. У периоду зимског распуста 3.,4.,5., и 8. јануара примењиваће се летњи ред вожње на свим линијама. У недељу 31. децембра након 20 сати сукцесивно ће се искључивати аутобуси на свим линијама јавног превоза.

„Паркинг сервис“ за време новогодишњих празника, у понедељак 1. и уторак 2. јануара се неће наплаћивати . У овом периоду неће радити ни Кориснички сервис на адреси Орловића Павла 24. Од среде, 03. јануара паркинг сервис радиће по уобичајеном радном времену.

И Јавно комунално предузеће Медиана ће за празнике имати измењено радно време. Први јануар је нерадни дан, па ће корисницима који су по распореду предвиђени за тај дан услуга сакупљања отпада бити извршена у недељу, 31 децембра. Осталим данима услуге ће се вршити по предвиђеном респореду.

Првог и друго јануара у Дому здравља у Нишу дежураћа Службе за здравствену заштиту одраслих и за заштиту деце у периоду од 07-20сати. У истом периоду дежураће и Инфузиони пункт у Здравственој станици “Чаир”. Служба за лабораторијску дијагностику ових дана дежураће у периоду од 07-14 часова. Прва два дана у 2018години дежураће и Поливалентна патронажна служба и Служба за стоматолошку здравствену заштиту у Заводу за хитну медицинску помоћ. Служба за кућно лечење дежураће на Пункту у Рајићевој улици од 07:30-14:30 сати.

У понедељак 01. јануара дежурна је апотека’’ Ћеле Кула’’, док ће апотека ’’Чегар’’ радити од 08-15 сати.

Коментара: 0


#   Ниш   Дом здравља   Нова година   Паркинг сервис   Ћеле кула   дежурство   Апотека Ниш   радно време   нерадни дан   ред вожње   ЈП Пошта Србије
@


 


[ Додај коментар ]