Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Радно време за празнике 1. 2. и 7. јануара

rssBookmark and Share

Ниш 31.12.2019. Јужна Србија Инфо

За новогодишње и божићне празнике 1., 2. и 7. јануара 2020. године примењиваће се недељни ред вожње на свим линијама јавног превоза у Нишу.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

У периоду зимског распуста 3., 4. и 8. јануара примењиваће се редуковани (летњи) ред вожње на свим линијама јавног превоза у Нишу.

У понедељак на дан дочека у периоду након 20 сати вршиће се суксцесивно искључивање аутобуса на свим линијама јавног превоза.

Дом здравља Ниш, за време новогодишњих и божићних празника, 1., 2. и 7. јануара, радиће по измењеном распореду. У централном објекту Дома здравља, Служба за здравствену заштиту одраслих радиће од седам до 20 сати, као и Служба за здравствену заштиту деце и школске деце.

Инфузиони пункт у Здравственој станици “Чаир” уз дежурство лекара радиће од седам до 20 сати, Служба кућног лечења, медицинске неге и палијативног збрињавања – пункт у Рајићевој улици дежураће од 7.30 до 14.30, док ће сестре бити на терену од седам до 20 сати.

За време празника, у Поливалентној патронажној служби телефонско саветовалиште радиће од седам до 20 сати, док ће сестре на терену дежурати од седам дп 14 сати

Што се тиче Службе за стоматолошку здравствену заштиту, у просторијама Завода за хитну медицинску помоћ стоматолог ће радити од седам до 20 и од 20 до седам сати.

Служба за лабораторијску дијагностику дежураће од седам до 14 сати, за време празника.

Возачи ће током током новогодишњих и божићних празника, 1, 2. и 7. јануара бесплатно моћи да паркирају своје аутомобиле на обележеним паркиралиштима.

Градски превоз примењиваће недељни ред вожње.

Коментара: 0


#   Ниш   Дом здравља   Нова година   Божић   Паркинг сервис   Дирекција за јавни превоз   радно време
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима