Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radno vreme za praznike 1. 2. i 7. januara

rssBookmark and Share

Niš 31.12.2019. Južna Srbija Info

Za novogodišnje i božićne praznike 1., 2. i 7. januara 2020. godine primenjivaće se nedeljni red vožnje na svim linijama javnog prevoza u Nišu.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

U periodu zimskog raspusta 3., 4. i 8. januara primenjivaće se redukovani (letnji) red vožnje na svim linijama javnog prevoza u Nišu.

U ponedeljak na dan dočeka u periodu nakon 20 sati vršiće se sukscesivno isključivanje autobusa na svim linijama javnog prevoza.

Dom zdravlja Niš, za vreme novogodišnjih i božićnih praznika, 1., 2. i 7. januara, radiće po izmenjenom rasporedu. U centralnom objektu Doma zdravlja, Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih radiće od sedam do 20 sati, kao i Služba za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece.

Infuzioni punkt u Zdravstvenoj stanici “Čair” uz dežurstvo lekara radiće od sedam do 20 sati, Služba kućnog lečenja, medicinske nege i palijativnog zbrinjavanja – punkt u Rajićevoj ulici dežuraće od 7.30 do 14.30, dok će sestre biti na terenu od sedam do 20 sati.

Za vreme praznika, u Polivalentnoj patronažnoj službi telefonsko savetovalište radiće od sedam do 20 sati, dok će sestre na terenu dežurati od sedam dp 14 sati

Što se tiče Službe za stomatološku zdravstvenu zaštitu, u prostorijama Zavoda za hitnu medicinsku pomoć stomatolog će raditi od sedam do 20 i od 20 do sedam sati.

Služba za laboratorijsku dijagnostiku dežuraće od sedam do 14 sati, za vreme praznika.

Vozači će tokom tokom novogodišnjih i božićnih praznika, 1, 2. i 7. januara besplatno moći da parkiraju svoje automobile na obeleženim parkiralištima.

Gradski prevoz primenjivaće nedeljni red vožnje.

Komentara: 0


#   Niš   Dom zdravlja   Nova godina   Božić   Parking servis   Direkcija za javni prevoz   radno vreme
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima