Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Семинар о новом Закону о јавним набавкама у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 05.08.2020. Јужна Србија Инфо

У Регионалном центру за професионални развој запослених биће одржан семинар о новом Закону о јавним набавкама који је ступио на снагу 1. јануара, а почео је да се примењује од 1. јула 2020. године. Семинар се одржава 27. августа уз поштовање свих мера које су прописане због епидемије ковида.

Семинар о новом Закону о јавним набавкама у Нишу

"Учесници ће сазнати све о основним одредбма и појмовима у новом Закону о јавним набавкама, који су прагови у јавним набавкама, како комуникацирати  електронским средствима–нови портал јавних набавки, спровођењу поступка јавних набавки према новим правилима, који су подзаконски акти донети у складу са новим Законом о јавним набавкама, критеријуми за избор привредног субјекта и критеријуми за доделу уговора. Биће речи и о уговору о јавној набавци, извршењу уговора и измени уговора, поступку заштите права, које су казнене одредбе – прекршаји”, објашњава Виолета Стаменковић, дипломирани правник из Регионална канцеларија посредника Ниш.

Семинар је намењен наручиоцима који спроводе јавне набавке и представницима понуђача који учествују у јавним набавкама, правницима, економистима, рачуновођама, овлашћеним државним ревизорима и интерним ревизорима, менаџерима, директорима, руководиоцима и одговорним лицима која су директно или индиректно повезана с пословима јавних набавки, као и свима који желе професионализацију у области јавних набавки.

„Учесницима семинара обезбеђени су предавање, обука и саветодавна подршка предавача с дугогодишњим искуством, сертификат о завршеној обуци, радни материјал у електронском облику, чланство у Клубу читалаца уз 25 посто попуста на сва Гласникова издања књига, савремено опремљен простор прилагођен потребама одржавања семинара“, објашњавају организатори.

О овим темама говориће Марина  Аксентијевић, дипломирани правник, која је искуство у области јавних набавки стекла радећи као руководилац Групе за праћење поступака јавних набавки у Управи за јавне  набавке. Тренутно ради на позицији шефа Одељења за јавне набавке у Јавном предузећу „Скијалишта Србије“, кажу организатори.

Заитересовани могу да се пријаве преко Регионалне канцеларије посредника (www.rkp.rs); reg.kancelarijaposrednika@gmail.com или на број телефона 063/445 800

 

Коментара: 0


#   Ниш   курс   јавне набавке   Регионални центар за образовање   Виолета Стаменковић   Регионална канцеларија посредника
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима