Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Уређено школско двориште (Фото)

rssBookmark and Share

Прокупље 05.09.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

Јавно предузеће за заштиту и унапређење животне средине Општине Прокупље свакодневним активностима уређује и улепшава простор у граду и околини и чини га функционалним.

Уређено школско двориште (Фото)

- Основна школа „Свети Сава“ упутила нам је захтев за уређење школског дворишта, а ми смо се врло радо одазвали том позиву како би најпре деци, а онда и запосленима у њој било пријатније. Ученици ове школе су се увек одазивали на наше позиве и заједно са нама обележавали важне датуме који се тичу екологије, што само потврђује да смо успоставили одличну сарадњу, рекао је директор ЈПЗЖС Мирољуб Красић.

Радници овог предузећа су обавили кошење траве и вишка вегетације чијем расту су погодовале обилне падавине. Рашчишћавањем и уклањањем траве, жбуња и осталог дивљег растиња, двориште је постало проходније, а простор уређенији и пријатнији за боравак деце.

Директор  Красић истиче да им позиви стижу и од грађана и установа, што је свакако показатељ чињенице да се природна богатства чувају и да су нам најкориснија уколико нису уништена и загађена.

- Заједничким снагама, ангажовањем и сарадњом можемо да постигнемо добре реузултате у очувању животне средине, зато ћемо се и у будуће увек и радо одазвати свим позивима које добијемо, подвукао је Красић.  


#   Прокупље   школе   Свети Сава   уређење   Мирољуб Красић
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима