Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Завршена замена топловодних цеви у оквиру реконструкције у улици Париске комуне у Нишу - станови од јутрос топли

rssBookmark and Share

Ниш 11.03.2024. Јужна Србија Инфо

Градска Топлана је успешно реализовала замену топловодних цеви ДН 300 у дужини од импресивних 40км, као део пројекта реконструкције улице Париске комуне.

Завршена замена топловодних цеви у оквиру реконструкције у улици Париске комуне у Нишу - станови од јутрос топли

Радови су завршени у рекордном року, захваљујући повољним временским условима који су омогућили неометано извођење радова. Планирана реконструкција дела топловода била је предвиђена за јун ове године, након завршетка грејне сезоне.

Током јучерашњег дана, у општини Медијана, дошло је до обуставе испоруке топлотне енергије од 19 до 22 сата, што је захватило одређени број корисника. Разлог обуставе био је неопходан рад на измени топловодних цеви, који је трајао током читаве ноћи. Захваљујући ефикасности и преданости радника, већ ујутру су станови корисника поново били загрејани.

Данас је испорука топлотне енергије нормализована и одвија се без проблема, чиме је отклоњен сваки могући утицај на квалитет грејања. Ова успешна замена топловодних цеви представља корак напред ка унапређењу инфраструктуре и осигуравању стабилног снабдевања топлотном енергијом за грађане општине Медијана.


#   Ниш   Градска топлана ЈКП   Париске комуне улица
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима