Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ана Јоковић: Увек радо долазим у Ниш, град кошарке

rssBookmark and Share

Ниш 15.04.2018. Јужна Србија Инфо

"Увек, врло радо и често долазим у Ниш", изјавила је Ана Јоковић потпредседник Кошаркашког савеза Србије, задужена за женску кошарку, на "Дану женске кошарке", односно на Другом Савезном тренингу за девојчице 2003, 2004. и 2005. годиште одржаном данас у Нишу.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Тренизи су одржани у сали ОШ "Душко Радовић" у Нишу.

"Ниш јесте био и биће град кошарке и увек добар домаћин, а то доказују и предходни спортски догађаји, као што квалификациона утакмица сениорске женске репрезентације за предстојеће Европско првенство у кошараци за жене 2019. које ће се одржати у нашој земљи, а један његов део и у Нишуа данас је одржан Други Савезни тренинг за девојчице 2003., 2004. и 2005. годиште", рекла је Јоковић.

На питање, да ли има разлике у односу стручњака и јавности према мушкој и женској кошарци, Ана каже, "ја осећам једнаку пажњу када се ради о ККС, и нема више разлике, чак ако говоримо о вредности играчица (плаћању), као што је то био случај раније".

Ана каже да немамо озбиљне конкуретнте у региону, а главни противници могу да нам буду Француска, Шпаније и Русија, и да озбиљно рачунамо на титулу на предстојећем првенству.

Она се захвалила Урошу Парлићу и Регионалном кошаркашком савези источне Србије, на организацији данашњег догађаја.

Коментара: 0


#   Ниш   кошарка   Душко Радовић ОШ   жене   репрезентација   Урош Парлић   Кошаркашки савез Србије   Регионални кошаркашки савез источне Србије   Ана Јоковић   Европско првенство   женска кошарка   Душко Радовић
@KSSrbije @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима