Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Без публике и на мечу Раднички Ниш – Црвена звезда?

rssBookmark and Share

24.09.2012. Autor: G.Vukašinović / Sportski Žurnal

Раднички из Ниша затражио је од Фудбалског савеза Србије да укине Црвеној звезди забрану организованог доласка навијача на утакмице, како би у среду у шеснаестини финала купа могао да гостима продаје улазнице.

Без публике и на мечу Раднички Ниш – Црвена звезда?

Ако комисија ФСС не услиши молбу, на „Чаиру“ ће се окупити руководство Радничког да би размотрило могућност да се утакмица игра – без присуства гледалаца!

Казна изречена Црвеној звезди после туче навијача на гостовању крагујевачком Радничком условила је одлуку Хајдука да минуле суботе закључа трибине, јер се руководство клуба изјаснило да није кадро да спроведе одлуку о забрани организованог уласка на стадион и навијања присталица црвено–белих.

Колико ће Црвена звезда бити кажњена и да ли ће добровољно организована утакмица Хајдука без публике бити рачуната, биће познато у уторак, кад се о томе изјасни Дисциплинска комисија ФСС. Суспензија се односи на све утакмице која Црвена звезда игра у Србији, па сада и Нишлије чекају одлуку.

Да ли ће навијачи Црвене звезде моћи у среду на „Чаир“, редом зависи прво од Дисциплинске комисије ФСС, а потом и од руководства Радничког.

 


#   навијачи   Црвена Звезда
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима