Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bez publike i na meču Radnički Niš – Crvena zvezda?

rssBookmark and Share

24.09.2012. Autor: G.Vukašinović / Sportski Žurnal

Radnički iz Niša zatražio je od Fudbalskog saveza Srbije da ukine Crvenoj zvezdi zabranu organizovanog dolaska navijača na utakmice, kako bi u sredu u šesnaestini finala kupa mogao da gostima prodaje ulaznice.

Bez publike i na meču Radnički Niš – Crvena zvezda?

Ako komisija FSS ne usliši molbu, na „Čairu“ će se okupiti rukovodstvo Radničkog da bi razmotrilo mogućnost da se utakmica igra – bez prisustva gledalaca!

Kazna izrečena Crvenoj zvezdi posle tuče navijača na gostovanju kragujevačkom Radničkom uslovila je odluku Hajduka da minule subote zaključa tribine, jer se rukovodstvo kluba izjasnilo da nije kadro da sprovede odluku o zabrani organizovanog ulaska na stadion i navijanja pristalica crveno–belih.

Koliko će Crvena zvezda biti kažnjena i da li će dobrovoljno organizovana utakmica Hajduka bez publike biti računata, biće poznato u utorak, kad se o tome izjasni Disciplinska komisija FSS. Suspenzija se odnosi na sve utakmice koja Crvena zvezda igra u Srbiji, pa sada i Nišlije čekaju odluku.

Da li će navijači Crvene zvezde moći u sredu na „Čair“, redom zavisi prvo od Disciplinske komisije FSS, a potom i od rukovodstva Radničkog.

 


#   navijači   Crvena Zvezda
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima