Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ФК Раднички: Саопштење за јавност

rssBookmark and Share

03.03.2016. fkradnickinis.rs

Фудбалски клуб „Раднички“ Ниш НАЈОШТРИЈЕ ПРОТЕСТВУЈЕ након „скандалозних“ одлука судијске тројке предвођене, до јуче, можда, и најбољим судијом, Мажићем, речено је између осталог у саопштењу које преносимо у целости.

ФК Раднички: Саопштење за јавност

Раднички је директно оштећен голом који је примио у 17. минуту из, за целу спортску јавност, очигледног офсајда, осим за некада најбољег судију Мажића и његовог помоћника Ђурђевића.

У јавности је претходних дана било спекулација да су челници Партизана вршили притисак и тражили бољи третман од судијске организације. Да ли је крађа бољи третман?

Ова помоћ судија играчима Партизана, за коју не желимо да верујемо да је резултат ових спекулисања није била довољна некада најбољем арбитру, господину Мажићу, него је досудио и пенал који је само он видео после фаула и рушења нашег играча Булатовић Радоша, кога је лопта погодила на земљи у раме, а судија то досудио као пенал, што је скандалозно и није достојно вршена судијске функције. Свирати после непостојећег гола и непостојећи пенал представља сам врх дрскости, осионости, као и деградације саме судијске функције.

Остаје још и споран моменат да ли је лопта целим својим обимом прешла корнер линију приликом гола који је постигао наш играч Тодоровић Миодраг при резултату 0:0 у 14. минуту.

Сваки контакт наших играча са играчима Партизана окарактерисан је као фаул, а многи од њих ни у кошарци не би били сматрани за прекршај. Перманентно су спречавани контранапади и развијање игре нашег тима.

Позивамо судијску организацију ФСС да предузме најригорозније мере против актера овог срамног дешавања на нашој јучерашњој утакмици: Позивамо и ФК Партизан да остане доследан у својој борби против судијских неправди и затражи одговорност арбитара чија им помоћ сигурно, на овакав начин, није била потребна. Тиме ће показати фудбалској јавности да су заиста принципијелни и осведочени противници против фудбалских неправди.

ФК „РАДНИЧКИ“ НИШ
ПРЕДСЕДНИК,
Проф. др. Радан Илић


#   фудбал   Раднички ФК   Партизан ФК   саопштење   Радан Илић
@NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима