Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Фудбалске лопте на поклон клубовима у Јабланичком округу

rssBookmark and Share

Лесковац 27.03.2018. Јужна Србија Инфо

У свечаној сали Града Лесковац Фудбалски савез Јабланичког округа данас је уручио лопте клубовима који се такмиче у лигама које води овај савез. Лопте су добили клубови чланови Јабланичке окружне и Међуопштинске лиге.

Фудбалске лопте на поклон клубовима у Јабланичком округу

-Наше две лиге су једне од најбољих лига не само у региону источне Србије, него и на територији читавог Фудбалског савеза Србије. То се показало у такмичењу прошле године, то се доказује и у овој такмичарској сезони. Већ смо кренули у пролећни део, где се игра врло квалитетан фудбал и ја желим. Желим пуно успеха у наставку првенства и да у фер спортској атмосфери одиграмо до краја ове сезоне и да најбољи обезбеде напредовање. Такође ми је изузетно драго и изражавам једну велику захвалност граду Лесковцу и градоначелнику Горану Цветановићу који је са својим тимом препознао интересе нашег фудбала, као најпопуларније споредне ствари на свету. И после дужег низа година је кренуло мало озбиљније да се улаже за развој фудбалског спорта на читавој територији града, а у складу са својим могућностима то чине и општине Лебане и Власотинце – рекао је Драган Стојиљковић, председник Фудбалског савеза Јабланичког округа.

У име локалне самоуправе обратила се чланица Градског већа задужена за спорт Бранкица Стаменковић.

-Желела бих да вам овде пожелим добродошлицу у име градоначелника и да кажем да се локална самоуправа увек труди и издваја сваке године све више и више средстава не само за образовање и културу него и за спорт. Циљ нам је да спорт буде једна од носећих ствари у нашој општини и нашем граду. Излазимо у сусрет свима вама колико год је то могуће, подржавамо вас у сваком смислу и трудимо се да са наше стране бар тај структруни део и део који можемо да издвојимо из буџета буде знатан. Драго ми је шо постоје овакве иницијативе и што ниједна донација није мала, свака доприноси да се у клубу нешто дешава на боље. Желим вам пуно успеха и да у наредном периоду сваки од наших клубова крену бар један корак више – поручила је Бранкица Стаменковић, чланица Градског већа.


#   Лесковац   Власотинце   фудбал   образовање   локална самоуправа   спортски клубови   лопте
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима