Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јоксимовић: Раднички спреман за изазов у Крушевцу

rssBookmark and Share

Ниш 17.03.2024. Јужна Србија Инфо

Нови шеф стручног штаба фудбалског клуба Раднички, Дејан Јоксимовић, најавио је са пуним самопоуздањем предстојећи дуел против Напретка у Крушевцу, истичући да његов тим има организацију и срчаност да оствари победу.

Фото: ФК Раднички
Фото: ФК Раднички

На конференцији за медије, Јоксимовић је истакао значај овог меча и истовремено похвалио тренутну форму домаћег тима, Напретка, наглашавајући да ће његови играчи дати све од себе да се супротставе изазову.

"Напредак је у сјајној форми, али ми немамо намеру да их респектујемо више него што је потребно. Морамо бити организовани и срчани на терену, показати нашу игру и квалитет, и верујем да можемо доћи до победе", рекао је Јоксимовић.

Додао је и како је кључно да његов тим покаже енергију и жељу на терену, те да сваки детаљ игре може бити пресудан за исход меча.

Меч 27. кола Супер лиге Србије између Напретка и Радничког игра се на стадиону Младост у Крушевцу у недељу, 17. марта, с почетком у 20 часова, а главни судија биће Лазар Лукић. Очекује се да навијачи буду уз своје тимове и пруже подршку у овом важном сусрету.

 

 

 


#   Ниш   Крушевац   фудбал   Раднички ФК   Напредак ФК   Дејан Јоксимовић тренер
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима