Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пораз Радничког у Крушевцу

rssBookmark and Share

Ниш 18.03.2024. Јужна Србија Инфо

У утакмици 26. кола Суперлиге, фудбалери Напретка су успели да савладају екипу Радничког из Ниша резултатом 1:0. Ова победа је означила четврти узастопни пораз за Нишлије, настављајући тако њихову изазовну сезону.

Фото: ФК Раднички
Фото: ФК Раднички

Иако су имали више прилика током сусрета, фудбалери Радничког нису успели да их претворе у голове, што је био кључни фактор њиховог неуспеха. Напредак је искористио једну од својих ретких шанси и то у 47. минуту преко гола Бастајића, што је на крају било довољно за освајање сва три бода.

Међутим, драма на терену није била завршена. У 98. минуту, судија је досудио пенал за екипу Радничког, али након консултација са ВАР собом, одлука је промењена, што је додатно додатно узнемирило гостујући тим.

Ово је већ 15. пораз сезоне за екипу Радничког из Ниша, која се тренутно бори са изазовима на терену. Иако су показали знакове борбености и стварали прилике, недостатак ефикасности их је коштао бодова.

Победа Напретка их је подигла на 10. место на табели, док се Раднички налази у тешкој ситуацији, надајући се прекиду ове негативне серије.

Наставак сезоне ће бити кључан за обе екипе, док ће Раднички морати да пронађе начин да се опорави и врати на победнички пут како би избегао даље проблеме у Суперлиги.

 

 

 


#   Ниш   Крушевац   фудбал   Раднички ФК   Напредак ФК
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима