Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Кадровске промене у омладинској школи фудбала ФК Раднички

rssBookmark and Share

11.06.2017. Јужна Србија Инфо

Руководство ФК “Раднички” отпочело је са кадровским променама и комплетном реорганизацијом омладинске школе како би створили јаке темеље за будућност клуба. Један од приоритета у раду менаџмента је консолидација тренутног стања и унапређење рада омладинске школе.

Кадровске промене у омладинској школи фудбала ФК Раднички

-Наша оријентација у наредном периоду биће стварање што бољих услова за омладинце, како би они постали основа за оздрављење клуба, кажу из клуба.

У претходном периоду омладинска школа служила је превасходно за личне промоције, што је недопустиво. Омладинска школа је “жила куцавица” било ког клуба, и чак 60 одсто првог састава треба да буде из омладинског клуба. Уосталом, годишње би требало да три до пет играча за први састав буду “производ” управо омладинске школе, што се није десило задњих пет година.

Најновији догађаји у вези омладинске школе указују на покушаје оних који су до недавно водили школу да оправдају свој неуспех и створе конфузију код родитеља деце нетачним изјавама. Ова управа није крива за дугогодишњи дуг према тренерима, али и тај дуг ће она да враћа.

Руководство Радничког планира да у наредном периоду преговара са градом Нишом и приватним лицима, како би се остварили што бољи услови за тренинг деце, која су будућност нашег клуба.

За нас ће сва деца бити једнака, независно од тога ко су им родитељи, а биће битно само колико су талентована и спремна да улажу труд и рад како би дошли до првог састава.


#   фудбал   Раднички ФК   школа фудбала
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима