Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ко нема карте за Дејвис куп у Нишу, сутра може бесплатно да гледа тренинг нашег тима

rssBookmark and Share

31.01.2017. Јужна Србија Инфо

Сви љубитељи тениса који желе да гледају Дејвис куп репрезентацију Србије у Нишу моћи ће у среду, 1. фебруара, од 15.30 до 16.30 часова, у дворани Чаир бесплатно да гледају тренинг нашег националног тима!

Фото: StarSport
Фото: StarSport

То је на данашњој конференцији за медије најавио селектор Ненад Зимоњић, који је у име репрезентације позвао Нишлије, и додао да су играчи овим гестом желели да приуште што већем броју људи да буду део тениског спектакла између Србије и Русије.

Љубитељи тениса у Нишу моћи ће уживо да виде наше тениске хероје: Новака Ђоковића, Виктора Троицког, Душана Лајовића, Филипа Крајиновића и селектора Ненада Зимоњића.

Улазак у халу Чаир биће могућ од 15 часова, а сви посетиоци се моле да поштују правила организатора и ИТФ-а (Међународне тениске Федерације). Тренинг руског тима се завршава у 15 часова и до тада неће бити могућ улазак у халу, након тога организатор ће пустити публику у дворану. По истом принципу, организатор ће замолити публику да, због безбедносних разлога и прописа, крећу да напуштају халу од 16.30 часова.


#   тенис   репрезентација   Чаир СЦ   Дејвис куп   Ненад Зимоњић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима