Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лалатовић очекује да ће Раднички на Бањици наставити серију победа

rssBookmark and Share

Ниш 27.10.2018. ФК Раднички

Фудбалери Радничког у суботу од 16 часова гостују екипи Рада, у склопу 13. кола Суперлиге Србије. Нишки тим се налази у серији добрих резултата. У првенству заузима друго место са 27 освојених бодова, а у националном Купу је у среду изборио пласман у четвртфинале. Рад је са друге стране на 11. позицији у Суперлиги Србије са 13 бодова на свом конту.

Лалатовић, ФК Раднички
Лалатовић, ФК Раднички

Шеф стручног штаба Радничког Ненад Лалатовић се пред меч на Бањици нада наставку позитивне серије, а о наредном противнику говорио је са пуно респекта.

- Чека нас неугодно и тешко гостовање јер ћемо одмерити снаге са одличном  екипом,  коју са клупе предводи један од најбољих тренера у лиги Зоран Милинковић. Рад је специфичан клуб, мени један од најдражих у лиги, имају сјајне навијаче и људе који воде клуб на челу са Урошем Тошићем, који је мој велики пријатељ. Због људи који су предани том клубу, од свег срца желим да Рад ове сезоне избори место у плеј-офу. Рад по традицији и квалитету који поседује то свакако заслужује- рекао је Лалатовић.

О самој утакмици стратег Нишлија каже:

- Биће то тешка утакмица, Рад је изгубио последње две. Учиниће све што може да се искупи пред својим навијачима. Наша велика жеља је да након сутрашње утакмице и даље останемо на другој позицији, јер то место апсолутно заслужујемо. Ми нисмо фаворити, а није ни Рад, шансе у овом мечу су 50:50 и победиће екипа која боље уђе у утакмицу. Да бисмо дошли до тријумфа треба да се поклопе многе коцкице и потребно је да имамо план, а ми га свакако имамо. Рад има неколико појединаца који могу да реше утакмицу једним потезом и мораћемо да будемо опрезни.  На Бањицу идемо да  се надигравамо, не плашимо се никога и покушаћемо да победимо. Немамо кадровских проблема, неки играчи су одмарали у купу против Будућности, тако да ћемо се Раду супротставити у респектабилном саставу- јасан је Лалатовић.

Раднички је ове сезоне оборио већ многе рекорде, а тај податак Лалатовића и његове изабранике додатно мотивише.

- Статистика о најбољем старту у историји  Радничког нам не ствара никакав притисак, само даје додатну мотивацију. Мени је јако драго што је тако, јер када сам дошао нисам био прихваћен на најбољи начин од стране дела навијача. Драго ми је што са мном као тренером и овим играчким кадром који поседујемо Раднички бележи најбоље тренутке у својој историји у националном шампионату. То нам даје већи стимуланс да бележимо још боље резултате за наше навијаче- закључио је тренер Нишлија.


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Зоран Милинковић   Рад ФК   Ненад Лалатовић   шеф стручног штаба
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима