Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лалатовић: Очекујем победу против Динама

rssBookmark and Share

Ниш 01.12.2018. ФК Раднички

Фудбалери Радничког данас од 18 сати гостују Динаму из Врања, у склопу 18. кола Суперлиге Србије, а овај меч играће се у Сурдулици. Нишки тим у овај дуел улази као другопласирани на табели са 38 бодова, док је Динамо на последњем 16. месту са свега седам бодова.

Фото: ФК Раднички
Фото: ФК Раднички

Раднички је у првом делу сезоне савладао Динамо као домаћин са 2:0.

Иако је његов тим фаворит према свим параметрима, шеф стручног штаба Радничког Ненад Лалатовић је опрезан пре овај меч.

-Очекује нас тежак дуел у Сурдулици. Играће се у тешким условима, у ноћном термину по изузетно хладном веремену, тако да нам неће бити лако да остваримо циљ. Играмо у Сурдулици, где је терен специфичан  и мањих је димензија, што ће нам додатно отежати посао. Оно што је добро је да смо ми ове сезоне већ играли на том стадиону, када смо савладали Радник са 2:1 , тако да знамо како да се припремимо за те услове. Ја се највише плашим оваквих утакмица, које су по свима већ добијене. Динамо јесте на последњој позицији, али то није наиван тим. Ми смо детаљно анализирали пет њихових последњих мечева у Сурдулици и видели да су они на свим тим дуелима стварали велики број шанси и само због недостка среће остајали без бодова. Сигурно је да ће Динамо бити веома мотивисан против Радничког. Они имају квалитет у фази напада, имају високе штопере, добри су на прекиду и мораћемо да будемо веома опрезни. Ако не будемо максимално концетрисани током свих 90 минута на том малом терену, они би могли да нам направе проблеме. Оно што је наш задатак је да у ову утакмицу уђемо као у прошлу са Црвеном звездом, да будемо фокусирани и ако у томе успемо не сумњам да ћемо победити и сачувати друго место на којем желимо да будемо и на крају ове године. Нас после Динама чека јако тежак распоред. Идемо Вождовцу, дочекујемо Спартак и на крају гостујемо Напретку, тако да у Сурдулици немамо право на кикс- рекао је Лалатовић, а онда се осврнуо на кадровску ситуацију у екипи.

-Због поведа нећу моћи да рачунам на Сашу Стојановића и Синишу Бабића, док ће се голман Младен Живковић вратити међу 18 играча. На блаже повреде се жале Ђорђе Црномарковић и Тарас Бондаренко, али би они требало да буду у конкуренцији за стартну поставу- јасан је Лалатовић, који је на крају говорио о свом статусу на Чаиру.

-Мени истиче уговор на крају ове полусезоне, имам неке занимљиве понуде, али ја бих највише волео да останем у Нишу. Имам велику жељу да са Радничким нападнем трофеј у Купу Србије. Наравно, о свему ћу донети одлуку после разговора са првим човеком клуба Ивицом Тончевом, са којим имам сјајну сарадњу. Сешћемо, разговараћемо, направити план око доласка и одласка играча и верујем да ћемо урадити оно што је најбоље за Раднички- завршио је Ненад Лалатовић.


#   Ниш   Сурдулица   фудбал   Раднички ФК   Јужна Србија Инфо   Динамо ФК Врање   Ненад Лалатовић   шеф стручног штаба
@NisRadnicki @juznasrbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима