Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нерегуларно: Мајо Вујовић главни судија на утакмици са Црвеном Звездом!?

rssBookmark and Share

Ниш 20.05.2016. Јужна Србија Инфо

Из ФК Раднички Ниш упућен је захтев, ФСС – судијској комисији, за изузеће главног судије сутрашњег меча против ФК Црвена звезда, Маје Вујовића.

Нерегуларно: Мајо Вујовић главни судија на утакмици са Црвеном Звездом!?

Садржај захтева преносимо у целини:

Фудбалски клуб „Раднички“ Ниш у оквиру последњег кола Плеј Оф-а своју утакмицу игра на стадиону „Рајко Митић“ против ФК „Црвена звезда“. За судију ове утакмице делегиран је судија Мајо Вујовић из Новог Сада. Делегирање овог судије је апсолутно неприхватљиво из разлога јер је именовани из Новог Сада, а поред тога и бивши играч ФК „Војводина“ из Новог Сада, који је сада једини конкурент нашем клубу за пласман који обезбеђује учешће у квалификацијама Лиге Европе. Сходно наведеном више него очигледно је да се судија Мајо Вујовић налази у сукуобу интереса, када је ова утакмица у питању, јер се на њој одлучује о статусу клуба (играње у међународноим такмичењу) чији је он био члан.

Потпуно је несхватљиво како је уопште могло доћи до делегирања овог или било ког другог судије везаног за Нови Сад и ФК „Војводина“ те овим путем захтевамо изузеће главног и делегирање другог судије за утакмицу ФК „Црвена звезда“ – ФК „Раднички“ Ниш.

С поштовањем,

ФК „РАДНИЧКИ“ НИШ

ПРЕДСЕДНИК Проф. др Радан Илић

fkradnickinis.rs

 


#   Ниш   Нови Сад   Радан Илић   Црвена Звезда   Мајо Вујовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима