Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишким гимнастичарима 28 медаља

rssBookmark and Share

Ниш 03.11.2014. НТВ, Јужна Србија Инфо

Такмичарке и такмичари Гимнастичког клуба Ниш освојили су чак 28 медаља на Првенству србије одржаном у Костолцу

Нишким гимнастичарима 28 медаља

У конкуренцији сениора Нишлијама је припало екипно прво место, а тријумф је допуњен појединачним успесима по справама.

Милош Пауновић је у вишебоју био други, док је Александру Миљковићу припало треће место. Пауновић није имао премца у вежбама на круговима и разбоју, док је био други на коњу са хватаљкама. Душан Ђорђевић освојио злато на вратилу и бронзу на коњу. Гаврило Илић је тријумфовао у партеру , био други у прескоку и трећи на круговима.

Златом се окитила и екипа јуниорки у саставу: Кристина Живадиновић, Анђела Стојановић и Ања Милосављевић. Кристина Живадиновић је освојило јоћ сребрна одличја у вишебоју и на све четири појединачне справе. Код сениорки из ГК Ниш наступила је само Јелена Стаменковић и постала државна првакиња у вишебоју. Она је била прва и на греди, друга у партеру и у прескоку, а трећа на разбоју.

У конкуренцији јуниора Петар Величковић освојио је сребро у вишебоју и још пет медаље по справама. Злато је освојио у партеру и на коњу, сребро у прескоку, а бронзане медаље на круговима и разбоју.

 


#   Ниш   Милош Пауновић   гимнастика   златне медаље   Гимнастички клуб Ниш   прво место   Петар Величковић   Јелена Стаменковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима