Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишлија Никола Лазаревић светски првак у кик боксу

rssBookmark and Share

08.09.2016. Јужна Србија Инфо

Репрезентативци Србије из Кик бокс клуба "Ниш", на Светском јуниорском кик бокс првенству у Даблину (Ирска) од 27.августа до 03.септембра 2016, направили су велики успех освојивши 3 медаље: 1 златну и 2 сребрне.

Нишлија Никола Лазаревић светски првак у кик боксу

Никола Лазаревић је победом над Kupijaj Mateuszom из Пољске у финалу Светског првенства у Даблину, наставио шампионски пут. Вишеструки првак Србије, шампион Балкана, постао је и СВЕТСКИ шампион. Никола се пласирао у финале победом над Грком Tsochataridis Panagiotisom. Освајањем златне медаљу -57 кг, у конкуренцији млађих јуниора, направио је велики успех за себе, Србију и Кик бокс клуб "Ниш".

Стефан Пауновић (-75 кг-јуниори),освојио је сребрну медаљу, јер је у финалу Светског првенства за поен био бољи Пољак Szymanowski Adrian. Стефан је у елиминацијама забележио победе против репрезентативца Пољске Szymanowski Adrian, а у другом колу против Руса Борисов Алексеја.

Сребрну медаљу освојио је и Данило Раткић (-67 кг-јуниори), победама над Рзаyев Мурадом из Украјине, и Радослававом Костовим из Бугарске, у борби за златну медаљу није дао свој максимум и у финалу је заслужено славио репрезентативац Турске Расим Сеyдиолу.

 


#   кик бокс   сребрна медаља   златна медаља   светско првенство   Даблин   Ирска   Кик бокс клуб Ниш   Никола Лазаревић   Данило Ракић   Стефан Пауновић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима