Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нова лица и појачање: Летић и Милосављевић у Радничком

rssBookmark and Share

Ниш 19.01.2020. Јужна Србија Инфо

Фудбалски клуб Раднички јачи је за левог бека Бојана Летића и фудбалера средине терена Стефана Милосављевића. Позиције у дефанзивном и везном реду означене су као приоритет у овом прелазном року, па је сходно томе вицешампион Србије наставио да јача екипу на тим деловима терена.

ФК Раднички
ФК Раднички

Летић (27) у Ниш стиже са богатим интернационалним искуством. Овај фудбалер из Босне и Херцеговине је у јесењем делу сезоне наступао за Сарајево и одиграо 13 утакмица за тај клуб. Поникао је у Kозари, добре партије пружао је за Вележ, а највећи део каријере провео у Словачкој и Чешкој. За словачку Жилину уписао је 57 наступа, а дрес чешке Kарвине носио је 33 пута. За младу репрезентацију Босне и Херцеговине играо је шест пута.

- Драго ми је што сам дошао у један од најбољих клубова у Србији, који жели да поново избори пласман у Европу, и надам се да ћу помоћи екипи у остваривању свих циљева. Искрено, од малена пратим српску лигу и желео сам да једног дана заиграм у њој.  Долазим у јачу лигу, у велики клуб. Дербији против Звезде, Партизана и осталих клубова из врха табеле су додатни мотив за сваког играча. Радујем се сарадњи са шефом стручног штаба, Милорадом Косановићем и са новим играчима, од којих добро познајем Лазара Ђорђевића, са којим сам играо у Карвини.

Милосављевић (27) је од 2018. године до данас био члан Мачве, за коју је одиграо 36 мечева у дао два гола. Током каријере је још играо за Напредак, Младост из Лучана, Земун и Силекс из Kратова. У питању је играч средине терена, који ће са својим суперлигашким искуством бити од помоћи Радничком у пролећним борбама за излазак на међународну сцену.

- У Раднички долазим због величине самог клуба, као и добре организације у њему у последње три године. Још од летос смо били у преговорима и задовољство ми је што се трансфер сада и реализовао. Како сам већ имао прилике да играм против Радничког, познајем већину саиграча и тренера и очекујем да покажем да својом добром игром вратимо Pаднички на место које му припада – међу прве четири екипе на табели Супер Лиге. 

Летић и Милосављевић ће се одмах ставити на располагање шефу стручног штаба Милораду Kосановићу на припремама за пролећни део сезоне, које ће Раднички од 24. јануара наставити у турском Белеку.


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Бојан Летић   Стефан Милосављевић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима