Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Обилазак хале Чаир

rssBookmark and Share

Ниш 12.09.2011. Извор: niscafe.com

Делегација Европске рукометне федерације, у понедељак, 12. септембра, посетиће Ниш поводом обиласка реновиране спортске хале Чаир. Европска рукометна федерација ће обићи халу Чаир поводом утврђивања чињеничног стања о испуњавању техничких услова за одржавање Европског првенства у рукомету 2012. године.

Хала Чаир
Хала Чаир

Инспекцијском надзору присуствоваће, поред техничке комисије Европске рукометне федерације и технички одговорна лица која су урадила и изводе пројекат реконструкције хале ''Чаир'' као и представници руководства Града Ниша.

Иначе, представници Рукометног савеза Србије и Организационог одбора Европског рукометног првенства редовно су информисани о томе шта је све Град Ниш урадио како би били створени услови за одржавање Европског првенства у рукомету. Градоначелник Ниша Милош Симоновић раније је нагласио да Град Ниш даје чврсту гаранцију да ће спортска хала ''Чаир'' задовољити све стандарде ЕХФ-а и да се Ниш од прве најаве о одржавању Европског рукометног првенства озбиљно припрема за организацију великог спортског догађаја.

Обилазак делегације ЕХФ-а хале Чаир планиран је од 15.30. до 17.30 сати. После обиласка биће одржана прес конференција у спортској хали Чаир.



#   Ниш   Чаир   Милош Симоновић   спортска хала
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима