Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Obilazak hale Čair

rssBookmark and Share

Niš 12.09.2011. Izvor: niscafe.com

Delegacija Evropske rukometne federacije, u ponedeljak, 12. septembra, posetiće Niš povodom obilaska renovirane sportske hale Čair. Evropska rukometna federacija će obići halu Čair povodom utvrđivanja činjeničnog stanja o ispunjavanju tehničkih uslova za održavanje Evropskog prvenstva u rukometu 2012. godine.

Hala Čair
Hala Čair

Inspekcijskom nadzoru prisustvovaće, pored tehničke komisije Evropske rukometne federacije i tehnički odgovorna lica koja su uradila i izvode projekat rekonstrukcije hale ''Čair'' kao i predstavnici rukovodstva Grada Niša.

Inače, predstavnici Rukometnog saveza Srbije i Organizacionog odbora Evropskog rukometnog prvenstva redovno su informisani o tome šta je sve Grad Niš uradio kako bi bili stvoreni uslovi za održavanje Evropskog prvenstva u rukometu. Gradonačelnik Niša Miloš Simonović ranije je naglasio da Grad Niš daje čvrstu garanciju da će sportska hala ''Čair'' zadovoljiti sve standarde EHF-a i da se Niš od prve najave o održavanju Evropskog rukometnog prvenstva ozbiljno priprema za organizaciju velikog sportskog događaja.

Obilazak delegacije EHF-a hale Čair planiran je od 15.30. do 17.30 sati. Posle obilaska biće održana pres konferencija u sportskoj hali Čair.



#   Niš   Čair   Miloš Simonović   sportska hala
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima