Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Обновљен још један кошаркашки терен на Медијани

rssBookmark and Share

Ниш 08.08.2018. Јужна Србија Инфо

На територији Градске општине Медијана обновљен је још један кошаркашки терен у сарадњи са Компанијом „Моцарт“. Градска општина Медијана пружила је наиме подршку акцији за обнову јавно доступних кошаркашких терена на територији Републике Србије, под називом „100 ТЕРЕНА ЗА ЈЕДНУ ИГРУ“, а у организацији Привредног друштва „Моцарт“ ДОО Београд.

Обновљен још један кошаркашки терен на Медијани

Реконструисани терен налази се у густо насељеном делу Ниша, у Дуваништу, на углу Булевара Немањића и Улице Бранка Миљковића и званично га је на коришћење грађанима предао познати кошаркашки ас, Нишлијa Стефан Јовић. Јовић је рекао да је пресрећан јер на терену види бројну децу, будуће кошаркаше и изразио наду да ће са обновљеног терена потећи још много репрезентативаца из Ниша у овом спорту.

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић каже да је ово је још једна у низу активности Градске општине Медијана са Компанијом „Моцарт“ на промоцији здравих животних навика опште популације становништва, посебно најмлађих, и да ће сличне активности бити настављене. Општина је посредовала и у чишћењу околине терена, а старе конструкције које су још употребљиве поставиће на места која су тражили грађани. Ово је иначе 63. терен који је у оквиру „100 терена за једну игру“ опремила Компанија „Моцарт“.

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   Стефан Јовић   кошаркашки терен   Дуваниште   градске општине   Небојша Коцић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима