Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Отворeнa сезонa клизања у СЦ „Чаир“ - у јануару бесплатна школа за најмлађе (ВИДЕО)

rssBookmark and Share

Ниш 18.12.2021. Јужна Србија Инфо

У петак је отворена сезона клизања у СЦ „Чаир“. Градоначелница Драгана Сотировски је најавила да ће клизалиште бити отворено све док то временски услови буду дозвољавали.

Отворeнa сезонa клизања у СЦ „Чаир“ - у јануару бесплатна школа за најмлађе (ВИДЕО)

„Мислим да успешно завршавамо ову годину, да ћемо на Чаиру идуће године имати многе важне инвестиције у изградњи спортске инфраструктуре“, рекла је градоначелница Ниша.

Она је напоменула да ће Град Ниш подржати сваки захтев и приоритет СЦ „Чаир“ и да ће тај центар бити максимално укључен идуће године у изградњи спортске инфраструктуре.

За спортску инфраструктуру смо у градском буџету за 2022. годину издвојили 50 милиона динара, подсетила је Драгана Сотировски и позвала грађане да дају предлоге за обнову игралишта у њиховим насељима.

Ја сам за то да спортске клубове, који бесплатно користе градске хале и терене, треба подржати, али у оној мери да сви спортови у спортским клубовима и њиховим школама буду бесплатни за најмлађе, рекла је градоначелница Ниша.

Отварању сезоне на клизалишту у СЦ „Чаир“ присуствовала је Софија Родић која се, иако у Нишу није имала идеалне услове за тренинг у брзом клизању, већ окитила са великим бројем медаља са међународних такмичења.

Вршилац дужности директора СЦ „Чаир“ Бранка Аранђеловић најавила је да ће у јануару тај центар организовати бесплатну школу клизања за најмлађе узрасте.

БИДЕО: АМ ПРЕС


#   Ниш   Драгана Сотировски   клизалиште   клизање   Чаир СЦ   Софија Родић
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима