Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Otvorena sezona klizanja u SC „Čair“ - u januaru besplatna škola za najmlađe (VIDEO)

rssBookmark and Share

Niš 18.12.2021. Južna Srbija Info

U petak je otvorena sezona klizanja u SC „Čair“. Gradonačelnica Dragana Sotirovski je najavila da će klizalište biti otvoreno sve dok to vremenski uslovi budu dozvoljavali.

Otvorena sezona klizanja u SC „Čair“ - u januaru besplatna škola za najmlađe (VIDEO)

„Mislim da uspešno završavamo ovu godinu, da ćemo na Čairu iduće godine imati mnoge važne investicije u izgradnji sportske infrastrukture“, rekla je gradonačelnica Niša.

Ona je napomenula da će Grad Niš podržati svaki zahtev i prioritet SC „Čair“ i da će taj centar biti maksimalno uključen iduće godine u izgradnji sportske infrastrukture.

Za sportsku infrastrukturu smo u gradskom budžetu za 2022. godinu izdvojili 50 miliona dinara, podsetila je Dragana Sotirovski i pozvala građane da daju predloge za obnovu igrališta u njihovim naseljima.

Ja sam za to da sportske klubove, koji besplatno koriste gradske hale i terene, treba podržati, ali u onoj meri da svi sportovi u sportskim klubovima i njihovim školama budu besplatni za najmlađe, rekla je gradonačelnica Niša.

Otvaranju sezone na klizalištu u SC „Čair“ prisustvovala je Sofija Rodić koja se, iako u Nišu nije imala idealne uslove za trening u brzom klizanju, već okitila sa velikim brojem medalja sa međunarodnih takmičenja.

Vršilac dužnosti direktora SC „Čair“ Branka Aranđelović najavila je da će u januaru taj centar organizovati besplatnu školu klizanja za najmlađe uzraste.

BIDEO: AM PRES


#   Niš   Dragana Sotirovski   klizalište   klizanje   Čair SC   Sofija Rodić
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima