Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пријем за младе спортисте Лесковца

rssBookmark and Share

Лесковац 29.06.2017. Јужна Србија Инфо

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић приредио је пријем за око стотинак младих спортиста, највише деце, из 27 спортских клубова из 15 индивидуалних спортова: пливања, бокса, гимнастике, атлетике, мачевалачког спорта, бициклизма, стрељаштва, стоног тениса, као и спортова борилачких вештина – џудоа, каратеа, теквонда, аикида, кик-бокса, џију-џице и мешовитих борилачких вештина.

Пријем за младе спортисте Лесковца

Градоначелник је овом приликом истакао да је улагање у спорт увек исплатива инвестиција, јер осим спортских успеха доприноси и стварању здравијег друштва.

- Зато сваке године издвајамо преко милион динара за подршку развоју школског спорта, а финансијски подржавамо и рад преко стотину спортских клубова у Лесковцу. Наставићемо са том праксом и у наредном периоду, са циљем да издвајамо још више средстава за помоћ индивидуалном спорту, јер млади, талентовани људи и здрави стилови живота које они промовишу, заслужују сву нашу пажњу. Сви ови успешни млади спортисти су одлични промотери нашег града, али што је још важније најбољи узор на који треба да се угледају млади нараштаји, рекао је Цветановић.

Он је истакао и да се нада да ће ово окупљање постати традиција која ће се практиковати сваког Видовдана.

Овом приликом се обратио и Небојша Илић, председник Стонотениског клуба Сан Спин који је изразио захвалност локалној самоуправи на сталној подршци и финансијској помоћи.

Коментара: 0


#   Лесковац   спорт   Горан Цветановић   бокс   атлетика   пливање   спортисти   џудо   бициклисти
@CvetanovicG @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима