Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички: Нерешено у Бачкој Паланци

rssBookmark and Share

11.09.2017. Јужна Србија Инфо

У осмом колу Супер лиге Србије ФК“ Раднички“ је гостовао ОФК “Бачка“ у Бачкој Паланци и утакмицу завршио нерешеним резултатм 1:1.

Фото: Супер лига
Фото: Супер лига

Нишлије су данас по први пут играле под руководством новог шефа стручног штаба Ивана Јевића. Утакмица се играла против екипе коју добро познају, јер су на припремама у Брзећу, које су одржане пре почетка такмичарске сезоне, имали прилике да снаге против Бачке одмере чак два пута.

Прво полувреме је текло споро и завршено је без голова. Већ у другом полувремену у 51. минуту Никола Аксентијевић погађа мрежу Бачке и доводи Раднички у вођство од 1:0. Осим гола Радничког, друго полувреме ове утакмице обележило је чак пет жутих картона, од којих су четири додељена Нишлијама. Када је већ све било решено и када се након истека 90 минута игре стекао утисак да ће се Нишлије кући вратити са победом, меч је продужен за још четири минута. Последњи минут надокнаде био је фаталан по Раднички јер је Бачка изједначила резултат голомРадована Ивковића.

У првој постави за тим Радничког данас су играли: Младен Живковић, Лазар Арсић, Никола Аксентијевић, Милош Петровић, Никола Распоповић, Никола Ковачевић, Александар Субић, Александар Јовановић, Милан Павков, Иван Миладиновић и Марко Голубовић. Док су на клупи, за почетак, остали:Немања Крзнарић, Никола Стевановић, Саша Стојановић, Душан Живковић, Владимир Симуновић, Риота Нома и Никола Станковић. У игру су ушли и Живковић, Нома и Стојановић. Утакмицу је пред око 900 гледалаца судио Марко Поповић.


#   Милош Петровић   Александар Јовановић   Саша Стојановић   Никола Станковић   Милан Павков   Никола Аксентијевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима