Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички у акцији "Сви као један" за децу из установе "Мара"

rssBookmark and Share

Ниш 30.03.2018. ФК Раднички

Фудбалери, стручни штаб и навијачи Радничког из Ниша још једном су показали своју величину. У оквиру акције симболично назване „Сви као један“ они су данас прикупљали помоћ за кориснике установе „Мара“.

Раднички у акцији "Сви као један" за децу из установе "Мара"

На стадиону Чаир у четвртак је у поподневним часовима организовано прикупљање помоћи за установу социјалне заштите „Мара“. Свој допринос су, поред бројних грађана, дали и фудбалери и стручни штаб.

Нишлије које су се одазвале овој акцији донеле су пуне кесе гардеробе за особе свих узраста, нешто од прехрамбених и основних животних намирница, а прикупљена су и новчана средства од стране фудбалера.

Тренер Нишлија Драган Антић окупљеним новинарима рекао је да је величина клуба у томе шта чини ван терена, а не само у ономе шта чини на терену. 

-Таква помоћ увек је потребна, Раднички је један од највећих српских клубова и овакве ствари доприносе развоју нашег клуба, а и помажу онима којима је то најпотребније- казао је Драган Антић.

Фудбалери су овом приликом дочекали све оне који су данас дошли на Чаир како би се прикључили акцији, па су и они истакли значај оваквих догађаја, како за клуб тако и за његове навијаче.

-Задовољство је бити део целе ове приче. Живимо у турбулентном времену и превише је проблема испред нас и мислим да због тога сви треба да покажемо велику дозу друштвене одговорности. То су људи у клубу препознали и нама играчима је велико задовољство да учествујемо у оваквим акцијама и свим срцем подржавамо овакве иницијативе- истакао је голман Младен Живковић.


#   Ниш   Раднички ФК   хуманитарна акција   Драган Антић   Мара центар
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима