Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Само Пикси Србију спасава: Човек коме се клањају Јапанци долази да заведе ред у репрезентацији!

rssBookmark and Share

22.07.2015. Телеграф

Легендарни српски фудбалер главни кандидат да преузме национални тим.
Прослављени српски фудбалер Драган Стојковић Пикси фаворит је број један да седне на “усијану” клупу репрезентације Србије!

Фото: Профимедиа
Фото: Профимедиа

Уколико се то оствари легендарни ас Црвене звезде и Нагоје постао би осми селектор нашег националног тима за осам година, што је сам по себи поражавајући податак и показатељ колико се нестручно и неозбиљно ради у Фудбалском савезу Србије.

За очекивати је да бивши председник Фудбалског савеза Србије преузме селекторску функцију после кадровских промена које би требало да се догоде у ФСС након избора, и поведе репрезентацију у квалификацијама за Мондијал у Русији 2018. године.

Стојковић ће зато са пажњом пратити дешавања у фудбалској организацији и чекати добре вести.

– Ако дође до неких промена после избора у нашем савезу, оне морају донети нешто добро. Велика је част водити репрезентацију своје земље. Ако бих се прихватио посла, морало би много тога да се промени, како у националном тиму, тако и око њега. Српски дрес мора да буде светиња! Кад се игра за своју земљу све друго није важно. Да сам селектор, захвалио бих се многим играчима који сада играју за репрезентацију – поручио је Пикси у изјави за Курир.


#   фудбал   репрезентација   Драган Стојковић   селектор
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима