Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Samo Piksi Srbiju spasava: Čovek kome se klanjaju Japanci dolazi da zavede red u reprezentaciji!

rssBookmark and Share

22.07.2015. Telegraf

Legendarni srpski fudbaler glavni kandidat da preuzme nacionalni tim.
Proslavljeni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi favorit je broj jedan da sedne na “usijanu” klupu reprezentacije Srbije!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ukoliko se to ostvari legendarni as Crvene zvezde i Nagoje postao bi osmi selektor našeg nacionalnog tima za osam godina, što je sam po sebi poražavajući podatak i pokazatelj koliko se nestručno i neozbiljno radi u Fudbalskom savezu Srbije.

Za očekivati je da bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije preuzme selektorsku funkciju posle kadrovskih promena koje bi trebalo da se dogode u FSS nakon izbora, i povede reprezentaciju u kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji 2018. godine.

Stojković će zato sa pažnjom pratiti dešavanja u fudbalskoj organizaciji i čekati dobre vesti.

– Ako dođe do nekih promena posle izbora u našem savezu, one moraju doneti nešto dobro. Velika je čast voditi reprezentaciju svoje zemlje. Ako bih se prihvatio posla, moralo bi mnogo toga da se promeni, kako u nacionalnom timu, tako i oko njega. Srpski dres mora da bude svetinja! Kad se igra za svoju zemlju sve drugo nije važno. Da sam selektor, zahvalio bih se mnogim igračima koji sada igraju za reprezentaciju – poručio je Piksi u izjavi za Kurir.


#   fudbal   reprezentacija   Dragan Stojković   selektor
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima