Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Куршумлији завршено рукометно игралиште прилагођено особама са инвалидитетом

rssBookmark and Share

Куршумлија 24.10.2023. Јужна Србија Инфо

Предходне недеље извршена је примопредаја завршеног рукометног игралишта прилагођеног особама са инвалидитетом.

У Куршумлији завршено рукометно игралиште прилагођено особама са инвалидитетом

Примопредаји су присуствовали председник Општине Куршумлија – Војимир Чарапић са сарадницима из локалне самоуправе, представници Установе за спорт Спортски центар „Куршумлија“, представница Министарства спорта Марија Кузељевић и представници извођача, као и стручног надзора.

Подсећамо да је Република Србија – Министарство спорта, допринело у значајној мери реализацији овог пројекта обезбеђивањем неопходних средстава за његово финансирање у износу од пет милиона динара. Општина Куршумлија је обезбедила три милиона динара за извођење овог пројекта.

У претходном периоду на овом терену су изграђене трибине, постављени рефлектори и ограда, а сада је додата нова заштитна метална ограда, изграђен паркинг и прилази за особе са инвалидитетом од армираног бетона, а на самом терену нанета трослојна еластична подлога у бордо црвеној боји, што је веома битно, јер умањује могућност повреде корисника.

Овим је Спортски центар добио на коришћење врхунски спортски објекат, а наши суграђани, почев од најмлађих до најстаријих, још једно место за бављење спортом и рекреацијом.


#   Куршумлија   рукомет   Особе са инвалидитетом   игралиште   Спортски центар Куршумлија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима