Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Лесковцу обележен Међународни дан младих

rssBookmark and Share

Лесковац 13.08.2018. Јужна Србија Инфо

Поводом обележавања Међународног дана младих Град Лесковац, Градска Управа, Канцеларија за младе Града Лесковца, Рукометни савез Србије, Заједница контролора и судија и омладина града Лесовца у циљу подстицања здравог стила живота организовали су турнир у рукомету на песку.

У Лесковцу обележен Међународни дан младих

Дводневни турнир је организован у оквиру пројекта „Играм за победу“ одржан је за викенд, а његов наградни фонд је 90 хиљада динара.

Лесковачка Канцелија за младе је примљена у председништво Националне канцеларије за младе.

„Канцеларија за младе успела је да развије неколико сервиса за младе, као што је Каријерни центар, Волонтерски центар, Инфо центар, као што су бесплатне радионице, програм „Активирај се!“ преко кога се финансирају омладински волонтерски пројекти у циљу подстицања активизма и волонтеризма младих, а најзначајнији сервис јесте Награђивање најуспешнијих ученика односно Фонд за младе таленте преко кога град Лесковац сваке године награди преко 600 најуспешнијих младих“ рекао је Александар Стојановић координатор Кнацеларије за младе.

Коментара: 0


#   Лесковац   Горан Цветановић   Канцеларија за младе   рукомет   Mеђународни дан младих   Александар Стојановић   председништво
@CvetanovicG @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима