Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Отворен дуго најављиван Омладински клуб у Лесковцу

rssBookmark and Share

Лесковац 10.02.2017. Јужна Србија Инфо

Млади из Лесковца и околине данас су добили реновирани Омладински клуб који функционише при Канцеларији за младе у улици Светозара Марковића 23.

Отворен дуго најављиван Омладински клуб у Лесковцу

За уређење овог простора средства су издвојили Министарство омладине и спорта у износу од 800 хиљада динара и град Лесковац у висини од 600 хиљада.

- Министарство наставља са пружањем подршке младим људима па ћемо већ сутра расписати јавни конкурс за подршку јединицама локалне самоуправе - рекла је Зорица Лабудовић, руководилац групе за сарадњу са удружењима и канцеларијама за младе у оквиру Министарства омладине и спорта. 

- Отварањем функционалног Омладинског клуба желимо да подстакнемо омладину на активније учешће, као и да допринесемо повезивању свих локалних актера који се баве младима - истакао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић.

Средствима који су издвојили ресорно министарство и локална самоуправа биће реализовано и неколико радионица.

Отварању реновираног клуба присуствовали су и представници Националне асоцијације канцеларија за младе, координатори више канцеларија за младе и много младих људи из Лесковца. 


#   Лесковац   Горан Цветановић   млади   Канцеларија за младе   локална самоуправа   Министарство спорта и омладине   Омладински клуб   јавни конкурс   Зорица Лабудовић
@CvetanovicG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима